Натуральний наповнювач солона-карамель 2кг нетермостабильный
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 12101ёё
- +380 (93) 564-59-12Кременчук
- +380 (97) 835-01-34Оптова торгівля
- +380 (63) 035-71-34Черкаси
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота 09:00 - 18:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (68) 567-33-59+380 (93) 564-59-12Кременчук+380 (97) 835-01-34Оптова торгівля+380 (63) 035-71-34ЧеркасиБервінов Андрій Валентиновичвул. Молочна 38, Харків, Україна+380935645912+380685673359
Наповнювач ( топінг ) натуральний "Солона-Карамель" нетермостабильный, для морозива, наповнення готових круасанів, млинчиків, десертів, кавових напоїв.
Нетермостабильный наповнювач використовується при виготовленні кондитерських виробів, які не піддають тепловій обробці, а також для промазки тортів, тістечок і в якості начинки.Наповнювачі готують з фруктів і ягід, зварених у цукровому сиропі з додаванням пектинів до консистенції желе.
Натуральні джеми відносять до гомогенним, це означає, що ягоди або фрукти були рівномірно подрібнені, продукт володіє однорідною структурою і щільною консистенцією. Така консистенція робить нетермостабильный наповнювач універсальним компонентом для створення кондитерських і хлібобулочних виробів, тому що підходить і для прошарку, і для начинки.
По температурної стійкості цей вид продукції відносять до нетермостабильным наповнювачам. Це означає, що їх не можна піддавати тепловій обробці. Вироби спочатку випікають, а потім вже не термостійкий наповнювач наносять на поверхню або вводять як начинку.
Кондитерські джеми, конфітюри з фруктово-ягідними наповнювачами застосовують для промазування тістечок і тортів, рулетів, наповнення начинкою випечених виробів. Готові рулети, круасани, пончики нетермостабільні начинки вводять за допомогою шприца.