Продавець Інтернет-магазин "Елленбар" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
361 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 10.09).

Інтернет - магазин Елленбар
+380 (68) 567-33-59
+380 (93) 564-59-12
Кременчук
+380 (97) 835-01-34
Оптова торгівля

Натуральний наповнювач солона-карамель 2кг нетермостабильный

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 12101ёё

592,92 ₴

Показати оптові ціни
+380 (68) 567-33-59
  • +380 (93) 564-59-12
    Кременчук
  • +380 (97) 835-01-34
    Оптова торгівля
  • +380 (63) 035-71-34
    Черкаси
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Натуральний наповнювач солона-карамель 2кг нетермостабильный
Натуральний наповнювач солона-карамель 2кг нетермостабильныйВ наявності
592,92 ₴
+380 (68) 567-33-59
  • +380 (93) 564-59-12
    Кременчук
  • +380 (97) 835-01-34
    Оптова торгівля
  • +380 (63) 035-71-34
    Черкаси
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Наповнювач ( топінг ) натуральний "Солона-Карамель" нетермостабильный, для морозива, наповнення готових круасанів, млинчиків, десертів, кавових напоїв.

 

Нетермостабильный наповнювач використовується при виготовленні кондитерських виробів, які не піддають тепловій обробці, а також для промазки тортів, тістечок і в якості начинки.Наповнювачі готують з фруктів і ягід, зварених у цукровому сиропі з додаванням пектинів до консистенції желе.

Натуральні джеми відносять до гомогенним, це означає, що ягоди або фрукти були рівномірно подрібнені, продукт володіє однорідною структурою і щільною консистенцією. Така консистенція робить нетермостабильный наповнювач універсальним компонентом для створення кондитерських і хлібобулочних виробів, тому що підходить і для прошарку, і для начинки.

По температурної стійкості цей вид продукції відносять до нетермостабильным наповнювачам. Це означає, що їх не можна піддавати тепловій обробці. Вироби спочатку випікають, а потім вже не термостійкий наповнювач наносять на поверхню або вводять як начинку.

Кондитерські джеми, конфітюри з фруктово-ягідними наповнювачами застосовують для промазування тістечок і тортів, рулетів, наповнення начинкою випечених виробів. Готові рулети, круасани, пончики нетермостабільні начинки вводять за допомогою шприца.

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
СмакКарамель
  • Ціна: 592,92 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner