Продавець Інтернет-магазин "Елленбар" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
361 відгук
Інтернет - магазин Елленбар
+380 (68) 567-33-59
+380 (93) 564-59-12
Кременчук
+380 (97) 835-01-34
Оптова торгівля

Гарячий шоколад Ristora БАНКА 1 кг

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 3005ёё

388,74 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

+380 (68) 567-33-59
  • +380 (93) 564-59-12
    Кременчук
  • +380 (97) 835-01-34
    Оптова торгівля
  • +380 (63) 035-71-34
    Черкаси
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Гарячий шоколад Ristora БАНКА 1 кг
Гарячий шоколад Ristora БАНКА 1 кгВ наявності
388,74 ₴
+380 (68) 567-33-59
  • +380 (93) 564-59-12
    Кременчук
  • +380 (97) 835-01-34
    Оптова торгівля
  • +380 (63) 035-71-34
    Черкаси
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Гарячий Шоколад в Банке Ristora Bar "Cioccolata" - растворимый какао-порошок очень хорош, чтобы приготовить густой горячий шоколад. Бленд "Ристора Бар", не нуждается в дополнительных ингредиентах, так как в её состав входят плоды какао дерева, молоко, натуральный сахар и иные составляющие, чтобы вышел в итоге вкуснейший густой ароматный горячий шоколад. Данная смесь отличается высоким содержанием какао-бобов, что придает ему пикантный вкус. В конце концов вы получаете настоящий, а главное натуральный, горячий шоколад в лучших итальянских традициях!

Може використовуватися як в барах/ресторанах, так і в домашніх умовах.
В заводській коробці 6 банок (6 кг)

Як приготувати:
Спосіб № 1
«Знайомство з гарячим шоколадом»

30 г суміші залити 120 грамами молока і акуратно помішуючи, довести до закипання. Потім, збавивши потужність до мінімуму, помішуючи протягом 5-10 хвилин, дочекатися загустіння. Бон апети!

Спосіб № 2
«Швидке приготування»

У ємність, дозволену для використання в мікрохвильовій печі, засипати 30 грам суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Протягом 1 хвилини готувати при встановленій потужності від 800 до 850 Вт. Розмішати перед вживанням. Приємного апетиту!

Спосіб № 3.
«Професійний гарячий шоколад»

У чашку засипати 30 грам суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Використовуючи парогенератор кавомашини, готувати близько 30-40 секунд, дочекавшись утворення густої однорідної маси.

Основні
ВиробникRistora
Країна виробникІталія
Вага1000 г
ТипКакао-порошок
УпаковкаПластикова банка
  • Ціна: 388,74 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner