Гарячий шоколад Ristora БАНКА 1 кг
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 3005ёё
388,74 ₴
Показати оптові ціни- 382.47 ₴/шт.при замовленні від 2 шт.
Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
- +380 (93) 564-59-12Кременчук
- +380 (97) 835-01-34Оптова торгівля
- +380 (63) 035-71-34Черкаси
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 18:00 Вівторок 09:00 - 18:00 Середа 09:00 - 18:00 Четвер 09:00 - 18:00 Пʼятниця 09:00 - 18:00 Субота 09:00 - 18:00 Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (68) 567-33-59+380 (93) 564-59-12Кременчук+380 (97) 835-01-34Оптова торгівля+380 (63) 035-71-34ЧеркасиБервінов Андрій Валентиновичвул. Молочна 38, Харків, Україна+380935645912+380685673359
Гарячий Шоколад в Банке Ristora Bar "Cioccolata" - растворимый какао-порошок очень хорош, чтобы приготовить густой горячий шоколад. Бленд "Ристора Бар", не нуждается в дополнительных ингредиентах, так как в её состав входят плоды какао дерева, молоко, натуральный сахар и иные составляющие, чтобы вышел в итоге вкуснейший густой ароматный горячий шоколад. Данная смесь отличается высоким содержанием какао-бобов, что придает ему пикантный вкус. В конце концов вы получаете настоящий, а главное натуральный, горячий шоколад в лучших итальянских традициях!
Може використовуватися як в барах/ресторанах, так і в домашніх умовах.
В заводській коробці 6 банок (6 кг)
Як приготувати:
Спосіб № 1
«Знайомство з гарячим шоколадом»
30 г суміші залити 120 грамами молока і акуратно помішуючи, довести до закипання. Потім, збавивши потужність до мінімуму, помішуючи протягом 5-10 хвилин, дочекатися загустіння. Бон апети!
Спосіб № 2
«Швидке приготування»
У ємність, дозволену для використання в мікрохвильовій печі, засипати 30 грам суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Протягом 1 хвилини готувати при встановленій потужності від 800 до 850 Вт. Розмішати перед вживанням. Приємного апетиту!
Спосіб № 3.
«Професійний гарячий шоколад»
У чашку засипати 30 грам суміші з пакету і залити 120 грамами молока. Використовуючи парогенератор кавомашини, готувати близько 30-40 секунд, дочекавшись утворення густої однорідної маси.